zondag 20 mei 2012

My cute little friend

Dit is het geboortekaartje achter de flap.....

Goede vrienden van ons zijn pas papa en mama geworden van een prachtig dochtertje Luna, en toen wij op kraambezoek waren vond Jivano dat nieuwe baby'tje erg interessant. Hij kreeg Luna op schoot terwijl Mike meehielp met ondersteunen en hij was zo lief met Luna, kusjes geven aaien en ook kwam hij erachter dat Luna ook voetjes had net als hij hihihihi...... Ze hebben er een paar heel leuke foto's van gemaakt en daar heb ik deze layout mee gemaakt voor in het herinneringsboek van Jivano, ook wilde ik graag het geboortekaartje goed bewaren dus die heb ik achter een flap op deze layout verwerkt leuk he'. Ik heb weer het geweldig lieve papier gebruikt van simple story's de lijn baby steps, ook de embelischments zijn er van.

Liefs Marielle

13 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige foto's Marielle!! Hij is idd zo lief met zijn handje op haar hoofdje...Prachtige layout en wat een leuk ( en origineel ) geboortekaartje!
    Liefs,
    Arja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie LO's! Leuke foto's ook...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooie kleurtjes en een lieve foto's!
    Ook super om zo het geboorte kaartje te bewaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk hoor :-) xx Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie lo's en het papier is zeker prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend leuk en inderdaad voor later zo mogelijk nog veel leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een mooie layout zo met de flap, en wat verrassend, om dan daar het kaartje onder te doen, wat een verrassende ontdekkingen hebben kinderen soms en mooi hoe je de layout hebt opgebouwd

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super gave en originele lo, Marielle! Hartstikke leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O wat leuk zeg...dat papier is mooi en die flap leuk gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. geweldig zelf ben ik ook oma van een Luna vraagje is Jivano ook een spaanse naam?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet ik eigenlijk niet, wij hebben de naam jivano bij elkaar gepuzzeld uit de naam dilano daar hadden wee eerst jilano van gemaakt en toen is het jivano geworden.

      Verwijderen
  11. Are you in need of financial assistance?
    I'm writing from Scotland I would recommend Dr Pedro  a loan lender that grant me a loan of 490,000 Pounds to innovate my business with the loan repayment of 4 years on a loan rate of 3% annual return and I have been paying for the loan now for about 2 years and I have also recommend Dr Pedro to my sister which she was also grant a loan so I will say Dr Pedro is a financial supporter with an understanding and kind situations.Dr Pedro email contact is pedroloanss@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je tijd liefs marielle