vrijdag 21 mei 2010

Mijn eerste moederdag gevierdDit jaar heb ik mijn eerste moederdag gevierd en het was een geweldig leuke dag, ik heb er echt van genoten.... Mijn zus had het idee geopperd om het samen met mijn papa en mam te vieren omdat we ook niet echt een kraamfeest hebben kunnen vieren, en zo wilde ze dat een beetje overdoen en ons in het zonnetje zetten. S'middags gingen we ernaartoe en ze hadden de hele kamer versierd wat er super gezellig uitzag, eerst hebben we samen vlaai gegeten en daarna kreeg ik nog een kraamcadeau omdat dat er toen niet van was gekomen ivm pap in het ziekenhuis. We hebben een digitale videocamera gekregen en daar was ik zoooooooooooooo blij mee kon ik eindelijk filmpjes gaan maken van Jivano, want dat vond ik zo jammer dat ik dat niet kon, ik heb wel al honderden foto's gemaakt (dus voor te scrappen zat) maar we hadden geen filmpjes en dat vond ik zo jammer.

Jivano heeft mij ook geholpen met uitpakken hij vond het geweldig om te doen hihihihi je ziet hem gewoon ijveren....... ik had niet gedacht dat hij het zo geweldig zou vinden om aan dat papier te trekken we hebben in een deuk gelegen met zijn allen hihihihihihihihihi
Al met al een hele geslaagde dag.

Liefs ons

1 opmerking:

  1. Ik stuitte ineens op deze leuke foto's van Jivano! Wat een lekker ventje. En wat doet hij idd zijn best om jou te helpen!
    Wat voel je je dan rijk he als je voor het eerst moederdag mag vieren!
    Groetjes,
    Arja

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je tijd liefs marielle