donderdag 20 augustus 2009

Mijn negen maanden boek










Ik ben weer eens lekker aan het scrappen geslagen....dat was wel lang geleden dat ik dat gedaan had, ik had er geen zin in en geen inspiratie voor sinds mijn zwangerschap en de puf niet omdat ik zo ontzettend moe was. Maar ik heb nog een hele berg buikfoto's liggen ( jaja dat kon ik niet laten lekker veel foto's knippen en echo's verzamelen...) en echofoto's en met de laatste scrapbookdag hebben we een boekje gemaakt maar ik wist niet wat ik ermee wilde gaan doen,toen kreeg ik op een gegeven moment het idee om er een negen maanden boek van te maken over het verloop van de zwangerschap. Ik probeer er elke maand een update van op mijn blog te zetten maar ja ik heb nog heel wat in te halen he hihihihihi.






Liefs Marielle

dinsdag 11 augustus 2009

En alweer een lieve award


Heb van Cora alweer een award gekregen en hele lieve......ik wil hem graag doorgeven aan Annemarie en Judith


Liefs Marielle

woensdag 5 augustus 2009

20 weken echo gehad

Even wat anders dan scrappen....ik heb vorige week de 20 weken echo gehad en alles was helemaal goed met de baby, ik was een beetje bezorgd geworden omdat ik nog bijna niks aan was gekomen en in een week tijd door ziekte 3 kilo was afgevallen,maar de baby pakt toch wel wat ie nodig heeft (eet mij gewoon op ) hihihihihi. De baby lag goed op schema en groeide ook goed heb ook het hartje weer gehoord en dan smelt ik gewoon,ric was ook niet weg te slaan bij het schermpje hij was helemaal verliefd zo leuk om te zien.We weten nu ook wat het wordt dus kan ik gericht zoeken naar kleertjes enzo.....
De Babykamer is ook al zowat klaar en we zijn hem nu verder aan het aankleden als ie klaar is plaats ik wat foto's ervan op mijn blog,en het idd toch een winnie the pooh kamer geworden wel neutraal want dat vond ik mooier.

Binnekort zal ik eens kijken of ik wat echofoto's op mijn blog kan zetten

Liefs Marielle

Weer een award gekregen

Vandaag keek ik op mijn blog en zag dat ik weer een award had gekregen van Cora.....hij is ook een beetje voor mijn kleine spruit in mijn buik hihihihi....die zal er ook wel blij me zijn denk ik.
Moet nog even nadenken aan wie ik hem nog door kan geven want degene aan wie ik hem wilde doorgeven hebben hem al.

Liefs Marielle