woensdag 28 maart 2012

taartkaart bruiloft






Ik had deze kaart eens op het scrappers annonimous forum gezien en was gelijk al verkocht zo mooi vond ik die, er stond toen ook een linkje bij van een site hoe die gemaakt was, dat heb ik toen gelijk opgeslagen want ik wilde hem eens een keer gaan maken. Nu was dan er de gelegenheid want hele goed vrienden van ons gingen trouwen en daar wilde ik deze kaart voor maken. Het papier is van maja design en paste echt perfect bij de gelegenheid vond ik, de bloemen zijn van prima marketing en de stans die ik gebruikt heb van joy. het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met markers van nelie snellen in combinatie met derwent potloden voor de schaduweffecten.
ik ben zelf heel tevreden met het resultaat maar ja dat mag ook wel want het was een heel werk om deze te maken.

liefs marielle

dinsdag 20 maart 2012

zo weer eens een kaartje gemaakt




Ik had dit papier en stempelafdrukje gekregen bij de kitswap van Jacqueline maar had er nog niks mee gedaan. Nu was ik bezig met wat experimenteren met mijn nieuwe markers, ik wilde dit ook wel eens proberen en heb nu een heel goedkope variant gevonden van nellie snellen. Dit is een winkel in sevenum waar ik vroeger heb gewoond en nu nog regelmatig kom, de markers werken superfijn en je kunt het zelfs combineren met derwentpotloden en reukloze terpentine voor schaduweffecten.
Ik plaats de laatste tijd erg weinig maar dit komt omdat ik bezig ben met re-integreren en therapieën en omdat ik daarnaast nog bezig ben met een project voor een vriendin van mij die zwanger is, als dat project af is laat ik het zien op mijn blog. ook heb ik nog heel veel andere leuke ideeën maar kom er nu niet echt aan toen maar dat gaat helemaal goed komen

dit is het resultaat geworden en ben er zelf best tevreden over

Liefs Marielle