maandag 26 september 2011

Happy Birthday CFY 26



op http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ hdden ze weer een erg leuke sketch voor een kaart, deze keer gemaakt door Marjan. Ik vond het weer een lastige maar ben toch aan de slag gegaan kon ik gelijk een verjaardags kaartje voor iemand maken die jarig is deze week. Het papier wat ik gebruikt heb is van jillibean soup, owl soup.
Dit is het resultaat geworden


Liefs Marielle

zaterdag 24 september 2011

Flying





Op het blog http://mycreativesketches.blogspot.com/ stond een hele gave sketch gemaakt door Kim Keane, ze hebben nu een hele leuke challenge van drie maanden lopen elke maand komt er een challenge op te staan en kun je drie keer kans maken op een prijs per maand.
Ik vond het een supergave sketch en ben er gelijk mee aan de slag gegaan, het papier wat ik gebruikt heb is van Simple stories de nieuwe lijn Babysteps, ik was hier al gelijk verliefd op toen ik deze lijn zag hihihi en nu heb ik hem eindelijk en kon ik ermee aan de slag. Ik heb voor de cirkel in de sketch gebruik gemaakt van vlaggetjes en knoopjes dat vond ik leuker staan. Ook de embelischmenst die ik heb gebruikt is van deze lijn babysteps.

Ik heb een foto gebruikt van toen Jivano ongeveer een half jaar was, toen vond hij het al leuk om boven mijn hoofd te vliegen als ik op de bank zat en hoe hij dan lachte zo grappig daar moesten we gewoon een foto van maken, nu nog steeds vind hij het heel erg leuk om te vliegen en we maken er dan ook iedere keer een spelletje van.

Dit is het resultaat geworden


Liefs Marielle

maandag 19 september 2011

it is a girl CFY 25



Nou dit is toch wel een van de moeilijkste opdrachten tot nu toe geweest voor mij, scrappen met roze dus naar aanleiding an deze foto hahahahaha, deze leuke challenge staat op http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/. Ik heb hier heel lang over nagedacht en al mijn kasten uitgepluist want roze papier is hier moelijk te vinden met een zoontje in huis, na lang puzzelen is het mij toch gelukt en ik vind het best een leuk resultaat geworden. nu heb ik gelijk een kaartje om te versturen naar iemand die een meisje heeft gekregen


Liefs Marielle

vrijdag 9 september 2011

CFY 24 Family





Ik heb al een tijdje niet meer actief meegedaan met challenges omdat ik nog druk bezig ben met het doopalbum van Jivano, maar deze week heb ik de smaak weer te pakken merk ik.......

Op http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ staat weer een geweldig leuek sketch die deze keer is gemaakt door monique (Bloem) en deze sketch kon ik niet weerstaan om er mee aan de slag te gaan.
Ik heb een oude lijn uit de kast opgedoken van Teresa Collins die ik al een hele tijd heb liggen, maar ik wilde eens met hele andere kleuren werken als wat ik normaal deed. Ik vind hem best goed gelukt al had ik het niet verwacht want ik vond het toch best wel een uitdging deze kleuren en patronen zo te combineren dat het niet te flets of te druk werd.


Liefs Marielle

zondag 4 september 2011

Just keep on walking





Er is een geweldig leuk nieuw blog waar ik een superleuke sketch zag staan http://mycreativesketches.blogspot.com/ na het zien van deze sketch wilde ik toch wel mee doen aan deze challenge want had al een tijdje geen layouts meer gemaakt...... Deze foto is gemaakt toen we vrijdag een dagje weg zijn geweest naar de dierentuin, en Jivano stapte daar zo parmantig rond daar moesten we wel een foto van maken. Ik heb het papier gebruikt van Bo bunny Gabrielle, dit blijf ik prachtig papier vinden alleen is het nu echt bijna op maar gelukkig zijn er al weer prachtige nieuwe lijnen van Bo bunny.


Liefs Marielle