zaterdag 23 juli 2011

Pieces of me





















Nog zo'n album wat al lang in de kast lag om afgemaakt te worden,ja ja ik heb er no genoeg te doen en daar ben ik nu tussen door mee bezig........Dit is een wordkshop van Melody langworthy die ik een hele tijd geleden bij de winkel special memories heb gemaakt, gegeven door melodoy zelf. Ik vond het van begin af aan een geweldig project maar kon het niet helemaal af maken door omstandigheden en daarna omdat ik de foto's van de zwangerschap en de begin foto's van Jivano er ook in wilde hebben het heet tenslotte pieces of me. Dit is een impresie van dit album anders wer het te grot voor op het blog.






Liefs marielle

maandag 18 juli 2011

Kleine sneak van het doopalbum van Jivano











Ik ben druk bezig met dit album wat ik voor Jivano aan het maken ben hier komen de foto's van zijn doop in, ik wilde hier iets heel speciaals van maken en niet weer met zo'n ringen maar zelf binden...... Ik kwam op dit idee door een boek wat ik zag op het blog paper phenominom het hibrid mini album bedacht door kathy. Je kon dit bestellen als kit en dus workshop maar het papier had ik al dus heb ik zelf zitten puzzelen want er staan geen maten niks bij, ik heb er wel mijn eigen draai aangegeven en een aantal dingen anders gedaan. Hier is vast een kleine indruk van wat ik aan het maken ben, want het gaat nog wel even duren voordat ik dit album af heb.


liefs marielle

zondag 10 juli 2011

Eindelijk af het verjaardagsalbum van Jivano

Eindelijk is ie dan af het album wat ik voor Jivano was aan het maken van zijn eerste verjaardag. Ik ben hier wat langer mee bezig geweest omdat ik foto's miste en die wilde ik er toch heel erg graag inhebben,het is me nu toch gelukt om ze uitgeprint te krijgen anders stonden ik en Riccardo niet in zijn eerste verjaardagsalbum wat ik toch heel erg jammer zou hebben gevonden.....Ik heb het album gemaakt van een lijn van Bobunny waar ik helemaal weg van was de collectie blast off. Dit is zo'n leuk papier met allemaal ruimtewezens en sterren en planeetjes,toen ik deze lijn voor het eerst zag wist ik al gelijk wat ik ermee wilde gaan maken maar het is wel een heel karwei geweest om het papier te krijgen pfffffffff.......maar het is superleuk om er mee te werken.






Dit is het resultaat geworden


Liefs Marielle