woensdag 29 juni 2011

Playing Fun CFY 18







Ik ben laatst met een vriendin van mij in de speeltuin geweest samen met Jivano, daar heeft hij zich heerlijk kunnen amuseren en het hele veldje verkend. De speeltoestellen vond hij in het begin wel leuk maar sommige moest hij niks van hebben, deze schommel vond hij ook een beetje eng en al helemaal als die ook nog bewoog,maar na een tijdje begon het te wennen en kn er toch een lachje van af hihihihihih.......

Deze layout is gemaakt naar aanleiding van een leuke challengeop http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ de challenge is bedacht door Brenda, het is de bedoeling om naar aanleiding van een plaatje/foto op hun blog een zomerse layout te maken...... Ik vond het een erg leuke challenge en ben in mijn kast gedoken voor zomers papier en die heb ik gevonden.
Dit is het resultaat geworden


liefs Marielle

zaterdag 25 juni 2011

Happy Birthday CFY 17







Ik heb deze week een vrjaardagskaartje gemaakt voor een goed vriend van ons die vandaag jarig is, ik heb het kaartje gemaakt naar aanleiding van weer een geweldige sketch op het blog http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ die deze week bedacht is door Wilma. Ik heb het papier van Jillibean soup gebruikt die een hele leuke verjaardagslijn hebben genaamd owl soup, ik vind dit zo'n leuke lijn omdat ik de kleuren en de uiltjes zo grappig vind en vond.

Dit is het resultaat geworden


Liefs marielle

donderdag 23 juni 2011

Birthday boy



Ik ben bezig met een album voor mijn zoonje van zijn eerste verjaardag, dit is de voorkant de erst volgt binnekort, aangezien het een lang projet gaat worden dacht ik ik laat maar vast wat zien..... Dit hele album wordt gemaakt met de papierlijn van Bo bunny Blast off waar ik zo verliefd op ben, ik vind dit perfect papier voor een jongensalbum.



Liefs Marielle

vrijdag 17 juni 2011

CFY 16 Sterkte







Deze week heb ik een kaartje gemaakt voor een moeder van onze beste vriend omdat die de diagnose kanker pas geleden heeft gekregen, met dit kaartje wil ik haar laten weten dat ik aan haar denk en haar heel veel sterkte en kracht toewensen. De skecth voor dit kaartje heb ik weer van het geweldig leuke blogchallenge http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ deze keer bedacht door door Cora. Ik vond het wel een moeilijke challenge omdat ik die twee vormen over elkaar wilde hebben en daardoor niet veel plaats meer over had. Ik heb het papier van Bo bunny gebruikt de lijn gabrielle, die zo prachtig is met die kleuren en vlinders.

Dit is het resutaat geworden


Liefs Marielle

maandag 13 juni 2011

CFY 15 You are the key o my heart



Nou het heeft even geduurd voor ik weer tijd en vooral energie had voor te scrappen, heb wel een art journal gemaakt deze week en heb er ook veel over gelezen en gezien, dus stond het scrappen even laag. Maar vandaag had ik weer genoeg inspiratie om iets te maken omdat ik gisteren de foto's heb gekregen die mijn lieve buurvrouw voor ons had geknipt. Ik had deze week al de challenge gezien op http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ maar heb toch effe moeten nadenken hoe k dat zou gaan doen, want ik scrap altijd op 30 bij 30 maar die vorm mocht dus niet deze keer. de opdracht is deze week bedacht door Marjan en zij had bedacht dat je een layout, kaart of ander project alles mocht maar niet in de vorm vierkant, rechthoek of helemaal rond. ik vond het een superleuke challenge maar wel heel moeilijk. Ik heb het papier gebruikt van je raad het denk ik al Bo bunny de lijn time piece, ook heb ik alle embellishments ervan gebruikt, de bloemen op de layout zijn van prima marketing die ik zelf geinkt heb voor de juiste kleur. dit is het resultaat geworden



Liefs Marielle

donderdag 2 juni 2011

Happy Birthday CFY 14 en DCL

punches/diecuts, flowers, glitter/glimmer










Ik had weer eens zin om een kaartje te maken en zag deze prachtige sketch die bedacht is door Brenda op het blog http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/ Ik sta er elke keer versteld van wat een prachtige sketches en challenges deze dames maken, ik zou zelf echt geen sketch unnen bedenken dat lijkt mij heel moeilijk dus petej af dames..... Ook zag ik op het blog http://dutchcardlovers.blogspot.com/ ook een supergave challenge drie op een rij heet die en dan moets je uit een blok van negen vakjes, 3 dingen kiezen die je op je kaart moest verwerken......
Dus ik heb deze twee challenges gecombineerd omdat ik het leuk vond omdit ook eens uit te proberen. Ik heb het papier gebruikt van Bo bunny de lijn gabrielle die ik nog steeds super vind om mee te werken.
Dit is het resultaat geworden




Liefs Marielle