donderdag 31 maart 2011

Little explorer


Eindelijk heb ik hem dan binnen naar heel lang zoeken op het internet heb ik dan toch de lijn van bo bunny gevonden die ik zo graag wilde hebben.....de lijn blast off, ik vond dit zo leuk papier om met foto's van Jivano mee te werken ik kon niet wachten tot ik hem binnen had, ben er vandaag ook gelijk mee an de slag gegaan, Alles wat ik op de layout gebruikt heb is van de blast off lijn.

Dit is het eindresultaat


Liefs Marielle

Weer een kaartje


Ik heb nog een kaartje gemaakt het papier van chic bebeboy van theresa collins, ik had daar nog restjes van over en dat was niet meer genoeg voor een layout dus werd het een kaartje......

Ben het weer een beetje meer in de vingers aan het krijgen het kaartjes maken maar vind de indeling altijd het moeilijkst, maar oeffening baart kunst.

Dit is weer een stempel van de young rebels collectie en die heb ik ingekleurd met mijn derwents, de stans ik ook van nellie's choise, de bloemen heb ik ook uitgestanst en dat vind ik toch wel de uitvinding ,want ik had altijd net niet de kleur bloemen die bij het papier paste en nu maak ik ze gewoon zelf super toch

Dit is het eindresultaat


Liefs Marielle

maandag 28 maart 2011

Daddy's little boy


Nog een layout met het geweldige papier van Bo bunny, de lijn gabrielle.... Ik begin het papier steeds leuker en leuker te vinden en krijg er echt inspiratie door. Ik zag een sketch op het scrappersanonimous forum en die sketch vond ik helemaal geweldig, dus daar ben ik mee aan de slag gegaan alleen terwijl ik bezig was ben ik van de sketch afgeweken maar de layout werd wel helemaal zoals ik hem wilde. Ik heb weer een hele leuke foto gevonden van Riccardo met Jivano samen en die wilde ik ervoor gebruiken. Alles wat ik gebruikt heb is van de lijn gabrielle de leuke embelischments..... de swirl heb ik gemaakt door een mask op het papier te leggen n daar strasssteentjes onder te leggen daarna heb ik ze vastgemaakt met de hotfix.

Dit is het eindresultaat geworden


liefs Marielle

zondag 27 maart 2011

weer eens een keer een kaartje gemaakt


Ik heb al heel lang geen kaarten meer gemaakt maar toen ik deze stempels zag young rebels van nellies choice was ik toch wel verkocht....ik vond ze zoo schattig dus ben ik daar vanmiddag mee aan de slag gegaan.

Dit is het eindresultaat geworden


liefs Marielle

dinsdag 22 maart 2011

Family memories


In eerste instantie dacht ik dat deze nieuwe lijn van bo bunny Gabrielle te leif zou zijn voor een layout met Jivano, te veel roze en zo, maar u ik er mee aan het werken ben vind ik het toch wel mee vallen.....
Bij deze layout heb ik rozetten van wit papier eerst met glimmermist bewerkt zodat het er beter bij paste, de rest wat ik heb gebruikt zijn allemaal embelishments van de lijn gabrielle en de vlinders heb ik uit het designpapier geknipt. ook heb k gebruik gemaakt van strass steentejes en tot lot heb ik nog een rub on gebruikt als swirl die ik nog had liggen.

Liefs Marielle

zondag 20 maart 2011

Sometimes i wish


Ik ben al vanaf dat de nieuwe papierlijn uit is van Bo Bunny helemaal weg van de lijn timepiece, wat is dat een schitterend en gaaf papier.....ik had al gelijk meerdere ideeen in mijn hoofd met foto's van ons gezinnetje.
Deze layout heb ik gemaakt door met perfect pearlsmist een klok te maken ophet papier met de kleur herlom gold, ook heb ik met de stansen van spelbinders radertjes gestanst omdat ik die er zo leuk bij vond passen en ik dan een soort 3d effect kreeg. de rest wat ik gebruikt heb ik allemaal embelischments van Bo bunny.
En dit is het resultaat ben er zelf helemaal trots op want zo snel heb ik nog nooit een layut voor elkaar gekregen.

Liefs Marielle

dinsdag 8 maart 2011

Nog een album eindelijk af














































Dit album heb ik gemaakt tijdens een workshop van Manita Philipsen, zij heeft dit album ontworpen en bedacht. Ik was meteen al verliefd op dit album want het is zo'n mooi project, het album zit in een map die we ook zelf hebben gemaakt en helemaal met stof hebben bekleed.
Op de worshop hebben we de basis gemaakt de rest konden we thuis zelf afmaken omdat je daar gewoon niet aan toe kwam op de workshop, het was een heel werk om dit album te maken maar nu eindelijk is het dan toch af, het heeft ook een tijdje stil gelegen ivm zwangerschap en omdat het een lovealbum is heb ik er ook foto's van de zwangerschap en van ons gezinnetje in gebruikt.
Ik kan niet het hele album plaatsen daar s het te veel voor,dus dit is een kleine impressie.

Liefs Marielle